Hrast

Jasen

Masivni BRODSKI POD

NESTA ponuda brodskog poda uključuje masivne podove od HRASTA i JASENA. Pod masivnim podom mislimo na lamele napravljene od pojedinačnih daščica drveta, debljine 20.4mm

Za razliku od klasičnog parketa, sve četiri ivice brodskog poda su oborene, naglašene. Time se ističe lepota svake pojedinačne daščice. Takođe, ovi podovi su fabrički obrađeni i ne zahtevaju hoblovanje nakon ugradnje. Nanosi se samo završni, zaštitni sloj u vidu laka ili ulja, po želji klijenta.

Uljenje poda može se obaviti i pre ugradnje, čime se značajno smanjuje vreme neophodno za postavku. U ponudi imamo renomirani brend ulja za drvo Rubiomonocoat koji nude paletu od preko 50 nijasni, kao i različite brendove poliuretanskih i lakova na vodenoj bazi.

Brodski pod varira u dimenzijama i klasama. Dužine dasaka su u rasponu od 50cm do 180cm, dok širine idu od 9cm do 16cm. Klase brodskog poda su SELEKT, NATUR, MARKANT, RUSTIK i CONTRY.

Brodski pod se isporučuje u različitim dužinama. Prilikom kupovine, pored vrste drveta, bira se željena klasa i širina poda, od kojih i zavisi cena.

 

Masivni drveni podovi i dalje predstavaljaju standard kada se govori o kvalitetu podova. Oni označavaju čvrstinu, kvalitet i trajnost koja može trajati generacijama. Svojim kvalitetom i tehničkim svojstvima već godinama prevazilaze trenutne trendove u enterijeru i savršeno se uklapaju sa svim stilovima. Masivni drveni podovi izgledaju impresivno. Svojom pririodnim tonovima i izraženom strukturom unose tolinu i eleganciju u Vaš dom.